Contact Us

Wij contacteren u binnen de 24 uur om uw vragen te beantwoorden.

D-P-S Antwerpen

Christof Roggen
TEL: 03 444 05 98

Antwerpsesteenweg 45
2830 Willebroek

D-P-S West-Vlaanderen

Guy Berton
TEL: 050 67 88 82

Duindistellaan 73
8370 Blankenberge


RECYCLAGE VAN BUITEN GEBRUIK GESTELDE APPARATEN

 

Buiten gebruik gestelde electronische apparatuur wordt hoofdzakelijk verscheept naar landen waar weinig milieuwetgeving van toepassing is. Het resultaat is vervuiling omdat enkel bepaalde onderdelen worden gerecupereerd en de overschot op een grote afvalberg terechtkomt. Schadelijke afvalstoffen zoals lood, weekmakers en dioxines zorgen voor milieuvervuiling en ziektes.

 

Maar het kan ook anders. DPS sloot een samenwerking af met Out of Use. Out of Use biedt bedrijven en organisaties een volledige oplossing om ICT en electronisch afval op een duurzame wijze te recycleren.

 

 

DPS biedt zijn klanten gratis ophaling van oude printers en kopieertoestellen aan. Out of Use staat in voor ecologisch recyclage van deze apparaten. DPS schenkt de opbrengst van deze recyclage aan Natuurpunt. Natuurpunt koopt hiermee grond aan en per aangekocht m² wordt een boom geplaatst.

 

Heb je oude PC's, laptops, gsm's of andere electronica in je bedrijf. Neem contact op met Out of Use en draag met uw bedrijf ook op een positieve manier bij tot verantwoord ondernemerschap en een beter milieu.

 

 

s