Contact Us

Wij contacteren u binnen de 24 uur om uw vragen te beantwoorden.

D-P-S Antwerpen

Christof Roggen
TEL: 03 376 04 85

Molenbergstraat 107
2840 Rumst

D-P-S West-Vlaanderen

Guy Berton
TEL: 050 67 88 82

Duindistellaan 73
8370 Blankenberge


4 REDENEN OM MET DPS SAMEN TE WERKEN

 

 

  WE LOVE WHAT WE DO

Elke uitdaging pakken we aan met frisse ideeën en ouderwets vakmanschap. Natuurlijk willen we graag aan u verkopen omdat we rotsvast overtuigd zijn dat onze producten en diensten uw bedrijf vooruit zullen helpen. Wij steken onze nek uit en kijken over de hokjes heen. Anderen noemen dat out-of-the-box. Wij noemen het gewoon onze manier van werken.

  HET DRAAIT OM U

Elke nieuwe deal maakt ons blij maar de echte voldoening halen we uit de dagelijkse reacties van tevreden klanten. . Hebt u een vraag, loopt het niet helemaal naar wens, moet uw contract bijgestuurd worden? Laat het ons weten. We stellen altijd alles in  het werk om u te helpen. Wij willen u nooit meer als klant verliezen en dat kan alleen maar als u ervaart dat u op ons kan rekenen.
Of zoals Warren Buffet het verwoordt : "De prijs is wat je betaalt maar de waarde is wat je echt krijgt".

  WE DOEN WAT WE BELOVEN

Afspraken zijn afspraken. Samen met Kyocera gaan we tot het uiterste om u te ondersteunen met een snelle en correcte service. Op 3 jaar tijd scoren wij 433 positieve aanbevelingen van onze klanten. Een sterker argument om u te overtuigen kunnen we niet bedenken.

  MET OOG VOOR HET MILIEU

Verantwoord ondernemen is meer dan laagje groene vernis over onze producten. We kiezen voor Kyocera omdat ecologie ingebakken zit in de bedrijfsvisie. We verkopen producten die niet enkel geld besparen maar ook minder energie verbruiken en minder afval produceren. We werken paperless, beperken onze kilometers en recycleren kostenloos uw toners, oude printers en multifunctionals. Wij zien duurzaam ondernemen niet als een "nice to have" maar een "need to do".

 

 

 

s