Digitaal

Snel en efficiënt documentbeheer

Verlies jij massa’s tijd met het inscannen, kopiëren en archiveren van allerhande documenten? Worstel je ook met een onnodige papieroverlast? En droom je van een vlotte opvolging van offerte tot factuur? 

Dan bieden wij de oplossing op maat! Met de nodige software zorgen we voor een volledige automatisering van alle processen en gegevens. Dankzij deze digitalisering win je maximaal aan tijd en verminder je de foutenmarge tot een minimum!

DPS

“Digital first”-klanten getuigen!

“De tijd die we nodig hebben om de zendnota's en verkoopfacturen te verwerken is met 70% gedaald. Onze papierberg en portkosten zijn gehalveerd en we vinden onze info heel snel terug in ons digitale archief”

-David D, Brumos

Kostenbesparend

Time is money

Hoe je het draait of keert, werken doen we liefst zo efficiënt mogelijk. Dankzij een doorgedreven digitalisering bespaar je heel wat tijd en bijgevolg ook kosten. Op die manier kunnen mensen en middelen veel doordachter ingezet worden.

Tijdsefficiënt

Controle ipv verwerking 

Het verminderen van het aantal manuele handelingen verkleint niet alleen de kans op menselijke fouten bij de verwerking, maar zorgt er ook voor dat men de vrijgekomen tijd kan besteden aan extra controle van de documenten zelf.

Transparant

Orde en overzicht

Dankzij een consequente naamgeving en transparante ordening vind je alle documenten makkelijk terug, op één plaats, zonder dat je je suf moet zoeken in mappen, kaften of mailboxen. Bovendien zijn ze altijd consulteerbaar, waar en wanneer je maar wil.

 • DPS verlengt partnership met het Antikanker Fonds

  Ook dit jaar zal DPS eind december weer een mooie bijdrage storten aan My Cancer Navigator, een onderdeel van het Antikanker Fonds.

 • DPS Unbooklet scan tool

  Met de DPS Unbooklet App scant u uw akte of brochure eenvoudig tot een tekstdoorzoekbaar PDF document in de juiste leesvolgorde.
  Bekijk de demo in deze video blog.

   

 • Scannen naar en printen vanuit Cloud omgevingen

  Dankzij de gratis MyPanel app kunnen gebruikers van Kyocera toestellen scannen naar en printen vanuit Cloud omgevingen zoals oa. Dropbox - Evernote en Onedrive.

 • Corona proof scannen

  Van zodra u de MyPanel app op uw smartphone of tablet installeert, kunt u corona proof scannen op uw Kyocera TASKalfa multifunctional. Via MyPanel kunt u het toestel gebruiken zonder het scherm aan te raken.

   

 • Corona proof kopiëren

  Installeer de Kyocera My Panel app op uw smartphone of tablet en ontdek hoe eenvoudig u een kopie kan maken op uw Kyocera apparaat zonder het scherm aan te raken. We laten u het graag zien in deze video.

 • Betaal enkel voor de kleur die je verbruikt!

  Kleurenprints die afgerekend worden op basis van de toner u echt verbruikt.

  Hoe werkt die unieke driekleurenteller nu eigenlijk precies?

Fill 1 Copy 2
Fill 1

Waar struikel jij over?

Laat weten waar jij mee worstelt en wij zoeken naar een oplossing op maat!