Digitaal

Snel en efficiënt documentbeheer

Verlies jij massa’s tijd met het inscannen, kopiëren en archiveren van allerhande documenten? Worstel je ook met een onnodige papieroverlast? En droom je van een vlotte opvolging van offerte tot factuur? 

Dan bieden wij de oplossing op maat! Met de nodige software zorgen we voor een volledige automatisering van alle processen en gegevens. Dankzij deze digitalisering win je maximaal aan tijd en verminder je de foutenmarge tot een minimum!

DPS

“Digital first”-klanten getuigen!

“De tijd die we nodig hebben om de zendnota's en verkoopfacturen te verwerken is met 70% gedaald. Onze papierberg en portkosten zijn gehalveerd en we vinden onze info heel snel terug in ons digitale archief”

-David D, Brumos

Kostenbesparend

Time is money

Hoe je het draait of keert, werken doen we liefst zo efficiënt mogelijk. Dankzij een doorgedreven digitalisering bespaar je heel wat tijd en bijgevolg ook kosten. Op die manier kunnen mensen en middelen veel doordachter ingezet worden.

Tijdsefficiënt

Controle ipv verwerking 

Het verminderen van het aantal manuele handelingen verkleint niet alleen de kans op menselijke fouten bij de verwerking, maar zorgt er ook voor dat men de vrijgekomen tijd kan besteden aan extra controle van de documenten zelf.

Transparant

Orde en overzicht

Dankzij een consequente naamgeving en transparante ordening vind je alle documenten makkelijk terug, op één plaats, zonder dat je je suf moet zoeken in mappen, kaften of mailboxen. Bovendien zijn ze altijd consulteerbaar, waar en wanneer je maar wil.

 • Update Overname DPS door Itec NV

  Beste  klanten,

  Met genoegen willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling bij DPS. Vanaf 1 oktober 2023 zullen wij volledig overgaan naar ITEC nv, wat een nieuwe fase markeert in onze reis. Als gevolg hiervan zal DPS niet langer als zelfstandige entiteit bestaan.

  Leestijd: 2 mins
 • Overname DPS

  Hierbij delen wij u mee dat DPS (Document & Print Solutions bv) te Rumst per 5 juni 2023 is overgenomen door Itec NV gevestigd in Meer.

  DPS zal actief blijven vanuit haar kantoor in Rumst onder de naam Itec NV. Deze overname zal geen verdere gevolgen hebben voor uw als klant, leverancier en/of partner. Wij blijven bereikbaar onder het vertrouwde nummers +32 3 376 04 85 of via contact@d-p-s.be.                         

  Leestijd: 1 min
 • De toekomst van printen is eindelijk gearriveerd!

  Is je bedrijf bezig met ecologie? Dan is een juiste multifunctional écht onmisbaar.
  Want zo zorg je er heel eenvoudig voor dat je minder energie en CO2 verbruikt.

  Tot 95% minder energieverbruik en CO2 uitstoot, 70% minder restafval en
  geen uitstoot van fijnstof (tonerpoeder).

  Leestijd: 1 min
 • Wall Street Journal noemt Kyocera één van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld

  Kyocera is al decennialang een pionier op het vlak van milieu en duurzaamheid.

  Dit is opnieuw bevestigd door Wall Street Journal die Kyocera tot één van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld heeft genoemd.

  Leestijd: 1 min
 • DPS...Meer dan kantoorprinters! Ontdek al onze scan- & printoplossingen.

  Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we bij DPS dé specialist in doordacht en efficiënt documentbeheer, zowel digitaal als in print.
  Wij bieden je een uitgebreid aanbod van printers en multifunctionals die je bijstaan in je dagelijks kantoorwerk.
  Daarnaast hebben wij ook heel wat andere scan- en printoplossingen in huis, voor divers gebruik in elk type onderneming. Lees verder en ontdek al onze mogelijkheden.

  Leestijd: 1 min
 • Oplossing voor blauw scherm (BSOD) bij printopdracht na KB5000802 update

  Gebruikers van netwerkprinters van verschillende merken krijgen een BSOD (blauw scherm) te zien na het installeren van een Windows-update. 
  Hoewel dit probleem bij Microsoft ligt en zij hiermee bezig zijn, bieden we u al een tussenoplossing.

   

  Leestijd: 1 min
Fill 1 Copy 2
Fill 1

Waar struikel jij over?

Laat weten waar jij mee worstelt en wij zoeken naar een oplossing op maat!

One file only.
256 MB limit.
Allowed types: pdf, jpg, jpeg, png, bmp, tif, tiff.