Update Overname DPS door Itec NV

Beste  klanten,

Met genoegen willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling bij DPS. Vanaf 1 oktober 2023 zullen wij volledig overgaan naar ITEC nv, wat een nieuwe fase markeert in onze reis. Als gevolg hiervan zal DPS niet langer als zelfstandige entiteit bestaan.

Wij verzekeren u echter dat deze overgang geen enkele verstoring zal veroorzaken in de dienstverlening die u van ons gewend bent. Alle bestaande contracten die voorheen onder DPS vielen, zullen naadloos worden overgedragen naar ITEC nv. U blijft recht hebben op dezelfde hoogwaardige service en tonerdiensten zoals vastgelegd in uw lopende contract.

Ons toegewijde team zal ervoor zorgen dat de overgang soepel verloopt en dat uw zakelijke behoeften optimaal worden ondersteund. U kunt erop vertrouwen dat wij nauwlettend zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van DPS gewend bent, behouden blijven onder de vlag van ITEC nv.

Voor vragen omtrent contracten: sscm@itec.be

Voor vragen omtrent service en/of toners: services@itec.be

Voor algemene informatie kunt u altijd terecht op https://itec.be/

Wij willen u hartelijk danken voor uw voortdurende vertrouwen en partnerschap. Mocht u vragen hebben over deze overgang of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag tot uw dienst.

 

Met vriendelijke groet,

Het gecombineerde DPS/ ITEC team.

Itec Logo
Itec NV